Logo
Bedrijfsnaam
Modern.nl
Address
Industrieweg 4
3846 BC Harderwijk
Telefoon
0900-5555005
Website
http://www.modern.nl
E-mail
consumentenservice@modern.nl
KvK nummer
08013437

Selectie verfijnen

Prijs: 0 0

Twitter
Twitter icon
Facebook
Facebook icon
Google+
-

Koptelefoons kopen bij Modern.nl

Keurmerken

  • Keurmerk Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel.org behartigt de belangen van haar leden, versterkt het imago van en bevordert het vertrouwen in kopen op afstand bij haar doelgroepen. Zij creĆ«ert maximale invloed door de branche op nationaal en internationaal vlak zorgt voor adequate kennis- en informatie-uitwisseling. Voor meer informatie: http://www.thuiswinkelwaarborg.org

Betaalmethodes

  • Betaalmethode iDEAL  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • Betaalmethode Rembours  Een rembourszending of verrekenzending is het bezorgen van een brief of postpakket waarbij op het bezorgadres (of bij afhalen op het postkantoor) een bedrag (meestal de kosten van het pakket plus de rembourskosten voor het postbedrijf) contant betaald dient te worden aan het postbedrijf. Zodra het bedrag is betaald, is het bezorgde object eigendom van de ontvanger. De posterijen zorgen er daarna voor dat het bedrag (verminderd met rembourskosten) aan de verzender wordt uitbetaald.

Verzending

Ga direct naar Modern.nl

Per Pagina per pagina
Sorteer op Descending
0 artikel(en) Pagina:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan jouw criteria, probeer het nog eens.

Producten van Modern.nl

Merken bij Modern.nl

Geef je mening over deze aanbieder

Beoordeel de webshop Modern.nlBeoordeling

1 Beoordelingen voor Modern.nl 4

Jouw beoordeling toevoegen

4

Positief

Auteur: Daan van Koning uit Rotterdam, geplaatst op 27-06-2012

Positief over Modern.nl, leuke prijzen en werd netjes geholpen. Bezorging had wat vertraging maar dat kwam meer door PostNL denk ik?