Logo
Bedrijfsnaam
Mediamarkt.nl
Address
Prins Alexanderplein 32-36
3067GC Rotterdam
Telefoon
0900-6334262758
Website
http://www.mediamarkt.nl
E-mail
Contactformulier
KvK nummer
24471203

Selectie verfijnen

Prijs: 0 0

Twitter
Twitter icon
Facebook
Facebook icon
Google+
-

Koptelefoons kopen bij Mediamarkt.nl

Keurmerken

-

Betaalmethodes

  • Betaalmethode iDEAL  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • Betaalmethode Mastercard  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode Visa  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.

Verzending

-

Ga direct naar Mediamarkt.nl

Per Pagina per pagina
Sorteer op Descending
0 artikel(en) Pagina:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan jouw criteria, probeer het nog eens.

Geef je mening over deze aanbieder

Beoordeel de webshop Mediamarkt.nlBeoordeling

2 Beoordelingen voor Mediamarkt.nl 4.5

Jouw beoordeling toevoegen

5

Super service!

Auteur: Suzanne Driester uit Amsterdam, geplaatst op 05-07-2012

Ik had wat vragen en heb deze gemaild, binnen no-time werd ik geholpen, ze adviseerde zelfs welke ik het beste kon nemen!

4

Scherpe prijzen

Auteur: Marko Suurt uit Almere, geplaatst op 03-07-2012

Had een leuke aanbieding gezien, gelijk besteld, volgende dag in huis, andere prijzen op de site zijn niet het aller goedkoopste zover ik kan zien.