Logo
Bedrijfsnaam
Coolblue.nl
Address
Oudedijk 94
3061 AM Rotterdam
Telefoon
010-7988999
Website
http://www.coolblue.nl
E-mail
support@coolblue.nl
KvK nummer
24330087

Selectie verfijnen

Prijs: 0 0

Twitter
Twitter icon
Facebook
Facebook icon
Google+
-

Koptelefoons kopen bij Coolblue.nl

Keurmerken

  • Keurmerk Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel.org behartigt de belangen van haar leden, versterkt het imago van en bevordert het vertrouwen in kopen op afstand bij haar doelgroepen. Zij creĆ«ert maximale invloed door de branche op nationaal en internationaal vlak zorgt voor adequate kennis- en informatie-uitwisseling. Voor meer informatie: http://www.thuiswinkelwaarborg.org

Betaalmethodes

  • Betaalmethode iDEAL  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • Betaalmethode Mastercard  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode Visa  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode Wallie  De Wallie-card is een prepaid betaalkaart (Wallie) waarmee je veilig betalingen op het internet kunt uitvoeren, bijvoorbeeld voor het spel Maplestory van Nexon America , Habbo Hotel, Runescape en Footballcup. Wallie is afgeleid van het Engelse 'wallet' (= portemonnee). In tegenstelling tot een creditcard blijft de gebruiker van de Wallie-card anoniem bij het doen van online betalingen en kunnen er betalingen worden gedaan zonder dat persoonlijke en/of financiĆ«le gegevens worden verstrekt.
  • Betaalmethode American Express  Een creditcard (Nederland) of kredietkaart (Vlaanderen) is een pas waarmee aankopen kunnen worden gedaan waarbij de gebruiker achteraf moet betalen, in tegenstelling tot andere betaalkaarten zoals de debetkaart, waarbij het bedrag direct van de rekening wordt afgeschreven. Zodra je een creditcard gebruikt vraag je feitelijk direct een persoonlijke lening aan. Achteraf betaal je dan de lening terug.
  • Betaalmethode Bankoverschrijving  Je betaalt je bestelling eerst, waarna de webshop je bestelling verstuurd zodra zij het geld hebben ontvangen. Je moet het geld zelf overmaken, dit gebeurt dus niet via iDEAL.
  • Betaalmethode Rembours  Een rembourszending of verrekenzending is het bezorgen van een brief of postpakket waarbij op het bezorgadres (of bij afhalen op het postkantoor) een bedrag (meestal de kosten van het pakket plus de rembourskosten voor het postbedrijf) contant betaald dient te worden aan het postbedrijf. Zodra het bedrag is betaald, is het bezorgde object eigendom van de ontvanger. De posterijen zorgen er daarna voor dat het bedrag (verminderd met rembourskosten) aan de verzender wordt uitbetaald.

Verzending

Ga direct naar Coolblue.nl

Per Pagina per pagina
Sorteer op Descending
0 artikel(en) Pagina:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan jouw criteria, probeer het nog eens.

Geef je mening over deze aanbieder

Beoordeel de webshop Coolblue.nlBeoordeling

3 Beoordelingen voor Coolblue.nl 5

Jouw beoordeling toevoegen

5

Prijs wat duurder maar de service is toppie!

Auteur: Rutger Beenes uit Arnhem, geplaatst op 12-05-2013

Ik zat te twijfelen of ik mijn koptelefoon bij een concurrent ging kopen of bij Coolblue, ze zijn namelijk wel wat duurder. Heb toch besloten om het bij Coolblue te bestellen aangezien ik van meer mensen hoor dat ze een topservice hebben. En ik heb dat ook zo ervaren, een tevreden klant :)!

5

Geweldige service!

Auteur: Peter Geertsema uit Rotterdam, geplaatst op 19-04-2013

Had een koptelefoon besteld om 22.00 uur en had hem de volgende dag al in huis, beter kan niet! Prijs is wel wat duurder dan bij de andere maar de service maakt veel goed. Je kunt zelfs de klantenservice tot 23.59 uur nog bereiken, welk bedrijf heeft dat nou?

5

Juiste kennis

Auteur: Annieke Joert uit Breda, geplaatst op 27-03-2013

Ik had een aantal vragen en ze hebben mij erg goed geholpen, de kennis is zeker aanwezig. Ook super dat je tot laat kan bestellen. Heb 1 keer mijn product omgeruild en daar deden ze ook niet moeilijk over.

Nieuws over Coolblue.nl

Top 10 koptelefoons van dit moment volgens Coolblue

Top 10 koptelefoons van dit moment volgens Coolblue

datum: 22-05-2013 - Auteur: Marcel de Vries

Vraag jij je ook telkens af welke koptelefoon nou het beste is? Net als kleding komen er ook steeds weer nieuwe modellen uit op het gebied van koptelefoons. Diverse topmerken houden zich continu bezig met het ontwikkelen van de beste...

Geplaatst in categorieën: Coolblue.nl, AKG Koptelefoons