Logo
Bedrijfsnaam
Bax-Shop.nl
Address
Albert Plesmanweg 118
4462 GC Goes
Telefoon
0113-­212703
Website
http://www.bax-shop.nl
E-mail
helpdesk@bax-shop.nl
KvK nummer
50943642

Selectie verfijnen

Prijs: 0 0

Twitter
Twitter icon
Facebook
Facebook icon
Google+
-

Koptelefoons kopen bij Bax-Shop.nl

Keurmerken

  • Keurmerk Thuiswinkel Waarborg Thuiswinkel.org behartigt de belangen van haar leden, versterkt het imago van en bevordert het vertrouwen in kopen op afstand bij haar doelgroepen. Zij creëert maximale invloed door de branche op nationaal en internationaal vlak zorgt voor adequate kennis- en informatie-uitwisseling. Voor meer informatie: http://www.thuiswinkelwaarborg.org

Betaalmethodes

  • Betaalmethode iDEAL  Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
  • Betaalmethode PayPal  Met PayPal kun je online winkelen zonder dat jouw financiële gegevens bloot gegeven worden . Je kunt je heel eenvoudig bij hen aanmelden via je e-mailadres. Hiervoor moet je in eerste instantie natuurlijk wel eenmalig de gegevens van je bankrekening of je creditcard aan hen verstrekken. Vanaf dat moment heb je bij hen een rekening, een pay pal account, die gekoppeld is aan jouw e-mailadres, en dat geldt ook voor alle andere mensen die bij hen een rekening hebben lopen. Om geld over te maken naar een andere Pay Pal gebruiker hoef je dan ook alleen maar het e-mailadres van deze andere gebruiker te weten. Keur je jouw betaling goed, dan wordt het bedrag automatisch van je pay pal account afgeschreven. De betaling wordt nog eens bevestigd via een e-mail.

Verzending

Ga direct naar Bax-Shop.nl

Per Pagina per pagina
Sorteer op Descending
0 artikel(en) Pagina:

Er zijn helaas geen producten die voldoen aan jouw criteria, probeer het nog eens.

Producten van Bax-Shop.nl

Geef je mening over deze aanbieder

Beoordeel de webshop Bax-Shop.nlBeoordeling

3 Beoordelingen voor Bax-Shop.nl 4.6667

Jouw beoordeling toevoegen

4

Leuke website, bezorging was een dag te laat

Auteur: Justin Fledder uit Breda, geplaatst op 02-08-2012

Had een Sony koptelefoon besteld, leuke prijs en was makkelijk online te bestellen, bestelling werd echter een dag te laat geleverd.

5

Geweldige site

Auteur: Joeri uit Amsterdam, geplaatst op 20-07-2012

Voor al je audio spullen ben je bij Bax-Shop.nl op het juiste adres, heb hier mijn Pioner Koptelefoon gekocht, super scherp geprijsd!

5

Beats by Dre

Auteur: Nina uit Rotterdam, geplaatst op 04-07-2012

Vette koptelefoon gekocht van Beats by Drea, de monster editie! Lekker scherp geprijsd!